Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Praktijk voor Kunstzinnige therapie Afke Roggeveen. Wil je regelmatig een update ontvangen als er een nieuwe kunstzinnige oefening online staat? Of als er een nieuwsbericht of inspiratie op het blog staat?

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Recente berichten

Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem

Naast mijn eigen praktijk ga ik na de zomer een aantal dagen per week aan de slag voor CaretoChange. Ik ben gevraagd mee te gaan bouwen aan een nieuwe vestiging van de organisatie nabij de Haarlemmer Hout, die per augustus 2020 zijn deuren zal openen. Half augustus neem ik daarom afscheid van mijn lievegoed-atelier, deMeer lezen over “Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem”

Tastzin, boetseren, art therapy, kunstzinnige therapie, vaktherapie beeldend, Afke Roggeveen, kunstzinnig therapeut

Kunstzinnige cursus zintuigen

In september start ik een kunstzinnige cursus met zintuigen als uitgangspunt: Tijdens deze kunstzinnige cursus gaan we samen op ontdekkingsreis door het rijk van de zintuigen zoals die zijn beschreven door Rudolf Steiner. En nee, hij heeft er geen 5 maar wel 12 benoemd! Wij richten ons in deze 4 bijeenkomsten op de meest fysiekMeer lezen over “Kunstzinnige cursus zintuigen”

Kunstzinnige workshop via digitale weg voor Japanse hulpeverleners

Kunstzinnige workshop met Japanse hulpverleners

Deze week hield ik een kunstzinnige workshop voor 22 Japanse hulpverleners, waaronder een groep psychiaters en vaktherapeuten. In de workshop stond therapeutische kennisoverdracht (van Nederland en Japan) in tijden van Corona centraal. Ik kon gelukkig gewoon in het Nederlands vertellen, mijn verhaal werd direct vertaald in het Japans door Ken Tanaka. Ik heb met henMeer lezen over “Kunstzinnige workshop met Japanse hulpverleners”