Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Praktijk voor Kunstzinnige therapie Afke Roggeveen. Wil je regelmatig een update ontvangen als er een nieuwe kunstzinnige oefening online staat? Of als er een nieuwsbericht of inspiratie op het blog staat?

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Recente berichten

Kunstzinnige workshop via digitale weg voor Japanse hulpeverleners

Kunstzinnige workshop met Japanse hulpverleners

Deze week hield ik een kunstzinnige workshop voor 22 Japanse hulpverleners, waaronder een groep psychiaters en vaktherapeuten. In de workshop stond therapeutische kennisoverdracht (van Nederland en Japan) in tijden van Corona centraal. Ik kon gelukkig gewoon in het Nederlands vertellen, mijn verhaal werd direct vertaald in het Japans door Ken Tanaka. Ik heb met henMeer lezen over “Kunstzinnige workshop met Japanse hulpverleners”

Zandspiraal kunstzinnige oefening Afke Roggeveen, art therapy, kunstzinnige therapie, beeldende therapie, vaktherapie beeldend

Kunstzinnige oefening 9: spiraal

Zandspiraal – kunstzinnige oefening Afke Roggeveen, art therapy, kunstzinnige therapie, beeldende therapie, vaktherapie beeldend

Kunstzinnige oefening met ecoline. Afke Roggeveen, kunstzinnige therapie, art therapy, beeldende therapie,

Kunstzinnige oefening 8: spelen met verf

Kom je ook je perfectionisme tegen bij het schilderen of tekenen? Of begin je er daarom niet eens aan? Dan is deze oefening geschikt voor jou! Deze oefening is geïnspireerd op de vogeltjes van tekenaar Paul Faassen http://www.paulfaassen.nl. Ik zag een tijd geleden een artikel over zijn vogeltjes in de Volkskrant en vond die zo leuk,Meer lezen over “Kunstzinnige oefening 8: spelen met verf”