Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Praktijk voor Kunstzinnige therapie Afke Roggeveen. Wil je regelmatig een update ontvangen als er een nieuwe kunstzinnige oefening online staat? Of als er een nieuwsbericht of inspiratie op het blog staat?

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Recente berichten

Cursus omgevingsgerichte zintuigen

Gedurende 4 zaterdagochtenden gaan we aan de slag met de omgevingsgerichte zintuigen zoals Rudolf Steiner deze zo mooi heeft beschreven: de reukzin, de smaakzin, de kleurzin en de warmtezin. We zullen deze zintuigen onderzoeken door middel van kunstzinnige en ervaringsgerichte oefeningen. Dankzij deze zintuigen kunnen we ons openstellen voor de omgeving en voor al watMeer lezen over “Cursus omgevingsgerichte zintuigen”

Bokscoaching: Uit je hoofd en in je lichaam

Ik zet bokscoaching in als lichaamsgerichte ondersteuning in de kunstzinnige therapie. De Nederlandse Vereniging van Kunstzinnige Therapie (NVKT) heeft mij gevraagd een artikel over bokscoaching te schrijven voor hun vakblad Reliëf. Het artikel gaat over mijn ervaringen met bokscoaching, en over mijn visie op lichaamsgericht werken in de kunstzinnige therapie. Uit het artikel: Wat mijMeer lezen over “Bokscoaching: Uit je hoofd en in je lichaam”

Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem

Naast mijn eigen praktijk ga ik na de zomer een aantal dagen per week aan de slag voor CaretoChange. Ik ben gevraagd mee te gaan bouwen aan een nieuwe vestiging van de organisatie nabij de Haarlemmer Hout, die per augustus 2020 zijn deuren zal openen. Half augustus neem ik daarom afscheid van mijn lievegoed-atelier, deMeer lezen over “Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem”