Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Praktijk voor Kunstzinnige therapie Afke Roggeveen. Wil je regelmatig een update ontvangen als er een nieuwe kunstzinnige oefening online staat? Of als er een nieuwsbericht of inspiratie op het blog staat?

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Recente berichten

Bokscoaching: Uit je hoofd en in je lichaam

Ik zet bokscoaching in als lichaamsgerichte ondersteuning in de kunstzinnige therapie. De Nederlandse Vereniging van Kunstzinnige Therapie (NVKT) heeft mij gevraagd een artikel over bokscoaching te schrijven voor hun vakblad Reliëf. Het artikel gaat over mijn ervaringen met bokscoaching, en over mijn visie op lichaamsgericht werken in de kunstzinnige therapie. Uit het artikel: Wat mijMeer lezen over “Bokscoaching: Uit je hoofd en in je lichaam”

Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem

Naast mijn eigen praktijk ga ik na de zomer een aantal dagen per week aan de slag voor CaretoChange. Ik ben gevraagd mee te gaan bouwen aan een nieuwe vestiging van de organisatie nabij de Haarlemmer Hout, die per augustus 2020 zijn deuren zal openen. Half augustus neem ik daarom afscheid van mijn lievegoed-atelier, deMeer lezen over “Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem”

Tastzin, boetseren, art therapy, kunstzinnige therapie, vaktherapie beeldend, Afke Roggeveen, kunstzinnig therapeut

Kunstzinnige cursus zintuigen

In september start ik een kunstzinnige cursus met zintuigen als uitgangspunt: Tijdens deze kunstzinnige cursus gaan we samen op ontdekkingsreis door het rijk van de zintuigen zoals die zijn beschreven door Rudolf Steiner. En nee, hij heeft er geen 5 maar wel 12 benoemd! Wij richten ons in deze 4 bijeenkomsten op de meest fysiekMeer lezen over “Kunstzinnige cursus zintuigen”