Na de zomer ga ik als kunstzinnig therapeut aan de slag voor Care to Change in de nieuwe vestiging in Haarlem

Naast mijn eigen praktijk ga ik na de zomer een aantal dagen per week aan de slag voor CaretoChange. Ik ben gevraagd mee te gaan bouwen aan een nieuwe vestiging van de organisatie nabij de Haarlemmer Hout, die per augustus 2020 zijn deuren zal openen. Half augustus neem ik daarom afscheid van mijn lievegoed-atelier, de dierbare collega’s en cliënten aldaar.

Als kunstzinnig therapeut zal ik bij CaretoChange gaan werken in een multidisciplinaire setting met een prachtig samengesteld team. Bijzonder aan dit team is dat het merendeel van de collega’s al eerder intens heeft samengewerkt (in een antroposofische setting) en daarom goed op elkaar is ingespeeld.

Wat me aanspreekt aan deze organisatie is dat men de vaktherapieën naast de meer cognitieve therapieën hoog in het vaandel draagt. Daarnaast gaat men met ieder die zich met een hulpvraag aanmeldt grondig in gesprek om een zo passend mogelijk traject samen te stellen (los van vaste zorgpaden) want ieder is immers anders en wordt als uniek mens gezien en gehoord ongeacht zijn/haar diagnose. Daarbij is procestijd ook heel belangrijk en dit wordt dan ook geboden. Bovengenoemde waarden passen heel goed bij hoe ik werk en ook bij de antroposofische visie waar ik door geïnspireerd ben.

Heel graag draag ik mijn ‘kunstzinnige’ steentje bij aan deze nieuwe vestiging!

Logo CaretoChange

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.